Spaarlampen

Artikelen 1 tot 9 van 124 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 124 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Spaarlampen bij DeGloeilampenwinkel.nl

Ook uw spaarlampen bestelt u natuurlijk goedkoop en snel via DeGloeilampenwinkel.nl. Door ons ruime assortiment spaarlampen tegen scherpe prijzen vindt u altijd de spaarlamp die u zoekt. Al onze spaarlampen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen daardoor snel, binnen 1-3 werkdagen, bij u thuis worden afgelvered.

Bent u opzoek naar een speciale spaarlamp of heeft u vragen omrent ons assortiment spaarlampen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan u graag telefonisch te woord via: 070-221 0000 of per mail via: info@degloeilampenwinkel.nl

Wat zijn spaarlampen?

Spaarlampen zijn energiezuinige lampen met een lange levensduur. Spaarlampen worden ook wel compacte fluorescentielamp (CFL) doordat deze gebruik maken van fluorescentie techniek. Dit wil zeggen dat het licht wordt gecreëerd door een interactie van stroom en het kwik(atoom) in de lamp. Dit is dezelfde technologie welk wordt gebruikt in TL-lampen. Eigenlijk is een spaarlamp een opgevouwen, kleine, TL-lamp.

Wat is het verschil tussen een spaarlamp en een gloeilamp?

Het grote verschil tussen een spaarlamp en een gloeilamp zit hem in het energieverbruik van de lamp en de levensduur. Waar een gloeilamp 100Watt vermogen verbruikt heeft een spaarlamp voldoende aan 25Watt. Het grootste verschil zit hem echter in de levensduur van de zo gehete CFL lamp. Een gloeilamp gaat tot 2.000 branduren mee waar een spaarlamp een levensduur heeft van 10.000 branduren. Door het lagere energieverbruik en de langere levensduur kunt u gemakkelijk geld besparen op uw energiekosten.

Waar moet ik op letten bij de aanschap van een spaarlamp?

Wilt u uw huidige lamp vervangen door een nieuwe energiezuinige spaarlamp let dan goed op de fitting van de oude lamp. Verder is het formaat van uw oude lamp een belangrijk gegeven. Zorg dat u zorgvuldig uw keuze maakt. Mocht u het niet zeker weten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u vakkundig te woord staan en u helpen de juiste lamp te kiezen.

Welke type spaarlampen zijn er?

DeGloeilampenwinkel.nl heeft een aantal verschillende type spaarlampen in het assortiment. Hieronder vind u een overzicht van de door ons aangeboden spaarlampen.

 • Standaard GLS spaarlampen: 
 • Kaars spaarlampen: 
 • Globe spaarlampen: 
 • Reflector spaarlampen: 
 • 2 U-Stick spaarlampen: 
 • 3 U-stick spaarlampen: 
 • T2 Halve Spiraal spaarlamp: 
 • T2 Hele Spiraal spaarlamp: 
 • T3 Halve Spiraal spaarlamp: 
 • T3 Hele Spiraal spaarlamp. 

Hoe vervang ik mijn huidige lamp met een spaarlamp?

Om uw veiligheid te garanderen voert u de volgende stappen uit bij het vervangen van uw lamp.

 1. Schakel uw lamp (armatuur) uit
 2. Haal de stroomtoevoer van het armatuur
 3. Laat uw oude lamp afkoelen
 4. Draai de oude lamp uit het armatuur
 5. Haal de nieuwe lamp uit de verpakking
 6. Plaats de nieuwe lamp in het armatuur en draai deze aan (vast is vast)
 7. Schakel de stroomtoevoer weer op het armatuur
 8. Schakel uw lamp weer in
 9. Geniet van uw nieuwe spaarlamp

Mag ik spaarlampen zomaar weggooien?

Spaarlampen bevatten kwikdamp en worden daardoor onder het klein chemisch afval geschaard, Neem voor het afvoeren van uw oude / defecte spaarlamp contact op met uw gemeentelijk afvalverwerkingsbedrijf voor informatie over de juiste verwijderingsprocedures voor elektronisch afval in uw regio.

LET OP! Gooi nooit uw oude spaarlampen in de vuilnisbak of in de glasbak.

Hoe worden de spaarlampen verzonden?

Al onze spaarlampen worden zorgvuldig ingepakt en omringt door schuimvlokken / luchtkussens / papiersnippers. Verder worden de lampen ingepakt in stevige (hergebruikte)kartonnen dozen om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Onze dozen worden keurig dichtgetaped met speciaal oranje "voorzichtig breekbaar" tape om eventuele schadegevallen tot een minimun te brengen.

Alle spaarlampen worden met onze vaste verzendparter, PostNL, verzonden. Door deze samenwerking is het mogelijk om ook op zaterdag te leveren.