Over DeGloeilampenwinkel.nl

DeGloeilampenwinkel.nl is opgericht door een aantal jonge ondernemers met jaren lange ervaring op het gebied van lampen en verlichting.

Ondanks het aankomende gloeilamp verbod en de door ontwikkeling van LED lampen blijft de vraag naar de oude vertrouwde gloeilamp nog altijd hoog. Om de consumenten tegemoet te komen heb we besloten DeGloeilampenwinkel op te starten. Het belangrijkste doel is het aanbieden van gloeilampen aan de consument. De gloeilamp met zijn directe lichtopbrengst en warme kleur is niet te vervangen door spaarlampen of led-lampen. Ondanks de wat hogere wattages en kortere levensduur geven de gloeilampen toch het beste licht en dat is toch het enige dat telt?

Waarom zou u nu juist voor DeGloeilampenwinkel.nl kiezen: Wij bieden ons assortiment gloeilampen aan tegen scherpe prijzen. Maar omdat een scherpe prijs, volgens ons, niet voldoende is willen wij ook graag goede service verlenen. Hiervoor richten we ons op het klantcontact en het verpakken en verzenden van de bestellingen.

Wilt u meer weten over DeGloeilampenwinkel.nl of heeft u vragen over een van onze producten neem dan gelijk contact met ons op.

DeGloeilampenwnkel
Polakweg 16-17
2288 GG Rijswijk

Klantenservice: 070 221 0000

KVK Nummer: 75533251

Klantenscore: 7,9 / 10 op basis van 497 beoordelingen