LED Kogellampen

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

LED Kogellamp

LED Kogellampen bestelt u natuurlijk gemakkelijk en snel via DeLEDverlichtingwinkel.nl. U kunt er voor kiezen de LED kogellampen gratis af te halen op onze vestiging in Capelle aan den IJsel of te laten bezorgen met PostNL. Heeft u vragen over de LED Kogellampen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kenmerken LED Kogellampen

De LED Kogellamp wordt gekenmerkt door zijn mooie ronde vorm en wordt veelal gebruikt in kleine, decoratieve armaturen maar kunnen ook goed in kroonluchters geplaatst worden. De kogellampen zijn doormiddel van hun lampvoet makkelijk in het armatuur vast te schroeven. De LED kogellampen gaan tot 50.000 uur en kunnen tot wel 120.000 keer worden aan- en uitgeschakeld.

Lampvoet en kleuren van de LED Kogellamp

Onze LED Kogellampen zijn verkrijgbaar met 3 verschillende lampvoeten, een kleine fitting, een grote fitting en een bajonet fitting. Naast de drie verschillende lampvoeten zijn de LED lampen ook leverbaar met verschillende glasuitvoeringen. Er zijn heldere uitvoeringen, matte uitvoeringen, gekleurde uitvoeringen en flame uitvoeringen van de LED kogellamp.