LED Gekleurdelampen

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Gekleurde LED lampen

Gekleurde LED lampen bestelt u tegen de scherpste prijzen op DeLEDverlichtingwinkel.nl. Koopt u bij ons grotere hoeveelheden lampen dan krijgt u van ons staffelkorting, deze korting kan oplopen tot 25%. Heeft u vragen over LED lampen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice op 070-221 3133.

Kenmerken van de Gekleurde LED lampen

Gekleurde LED lampen gaan tot wel 30.000 uur mee en kunnen meer dan 10.000 keer worden aan- of uitgeschakeld. De LED lampen zijn leverbaar in 5 verschillende kleuren en brengen een geweldige sfeer met zich mee. De lamp is te bestellen IN 2 verschillende lampvoeten.

In welke kleuren zijn de LED lampen verkrijgbaar

De gekleurde LED lampen zijn leverbaar in 5 verschillende kleuren. Rood, Groen, Geel, Blauw, Oranje en een “Changing Colour” lamp (deze lamp kan alle 5 de kleuren aannemen). Deze kleuren kunt u apart bestellen of u kunt kiezen voor een combinatie product. Zo ontvangt u van alle gekleurde LED lampen een 5 tal lampen. Of u kunt kiezen voor de Party LED String, dit is een kabel van 10 meter voorzien van 10 gekleurde LED lampen.

Aansluiten van de LED lamp

Het aansluiten van een gekleurde LED lamp is zeer eenvoudig. U kunt dit uitstekend zelf doen. Maakt u gebruik van een lamp met een E27 lampvoet dan schroeft u eenvoudig uw oude lamp er uit en draait de nieuwe gekleurde LED lamp vast in het armatuur. Heeft u een lamp met een Bajonet fitting dan draait en klikt u de LED lamp eenvoudig vast in het armatuur.