Filament LED Lampen

Filament LED Lampen

Artikelen 1 tot 9 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Filament LED is de nieuwe standaard onder de LED verlichting. Door gebruik te maken van smalle LED strips wordt de ouderwetse gloeidraad nagemaakt. Hierdoor krijgt de LED Lamp de vertrouwde gloeilamp uitstraling. Daarnaast is het licht van deze Filament LED lampen ook nog eens mooi warm, waarmee ook de lichtkleur bijna geen ongelijkheden toont in vergelijking met de gloeilamp.

Wat is Filament LED Verlichting?

Filament Verlichting is de nieuwste rage onder LED Verlichting. Waar normale LED lampen nog veel gebruikmaken van vele kleine LED lampjes maakt de Filament LED gebruik van een LED strip(filament). Hiermee wordt de gloeidraad van de ouderwetse gloeilamp nagebootst. Daardoor krijgen deze LED lampen het uiterlijk van een echte gloeilamp, alleen met de kenmerken van een LED lamp, zoals een lange levensduur en een laag verbruik.

Wat voor kleur geeft de LED lamp?

De Filament LED lamp heeft een warm witte kleur. De kleur komt nagenoeg volledig overeen met de lichtkleur van een gloeilamp. De kleur temperatuur van deze LED lampen is 2500K en daardoor geeft het een mooie warme kleur.

Zijn Filament LED Lampen dimbaar?

Ja alle Filament LED lampen zijn dimbaar. Let hierbij wel op dat u LED lampen niet kunt dimmen met uw standaard dimmer. U heeft hier speciale LED dimmers voor nodig om het lage wattage van de LED lampen te kunnen dimmen. Voor meer informatie en advies neem gerust contact op met onze klantenservice.

Wat is het Energielabel van een Filament Lamp?

Al onze LED FIlament Lampen zijn uitgevoerd met het A++ Energie label. Met deze lamp kan het stroomverbruik voor verlichting bijvoorbeeld meer dan halveren als u veelgebruikte gloeilampen vervangt door spaarlampen en LED lampen.

Hoe vervang ik mijn oude gloeilampen door LED lampen?

Onze Filament LED lampen zijn allemaal uitgevoerd met E14 of E27 schroef draad lampvoet. Hierdoor kunt u eenvoudig uw oude lamp vervangen door een nieuwe Filament LED lamp.

 1. Schakel de stroomtoevoer naar uw armatuur af
 2. Draai uw oude lamp uit het armatuur. (wacht indien deze heeft aangestaan even totdat de lamp is afgekoeld)
 3. Haal de nieuwe lamp uit de verpakking
 4. Draai de nieuwe Filament LED Lamp is het armatuur
 5. Schakel de stroomtoevoer naar uw armatuur weer in
 6. Geniet van de warme kleur, lange levensduur en lage stroomverbruik van uw LED Lamp

Hoe zit het met de garantie van de Filament LED lampen?

Op al onze Filament LED lampen krijgt krijgt u standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Als een led lamp om wat voor reden dan ook (bij normaal gebruik) binnen deze 24 maanden defect gaat, ruilen we hem om voor een nieuwe. Stuur de defecte lamp op naar ons adres. Stuur a.u.b. een kopie van de originele factuur mee en vermeld daarop in het kort het probleem van de led lamp. We zullen u dan binnen 2-5 werkdagen een nieuw exemplaar toesturen!

Hoe worden de Filament lampen verzonden?

Onze Filament LED lampen worden goed verpakt in kartonnen dozen. Deze dozen worden gevuld met schuimkorrels om zo transport schade tegen te gaan. Daarnaast worden alle dozen dicht getaped met "voorzichtig breekbaar"-tape. Mocht er, ondanks al onze voorzorgs maatregelen, toch nog transportschade zijn ontstaan dan kunt u dit aan ons doorgeven en zorgen wij voor een nieuwe lamp.