Kogel lampen

Kogel lampen

Artikelen 1 tot 9 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Kogellampen bestelt u tegen de laagste prijzen bij DeGloeilampenwinkel.nl. U kunt er voor kiezen de kogellampen te laten bezorgen of gratis af te halen bij onze vestiging in Oud-Beijerland. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kenmerken Kogellampen

De Kogellamp gloeilamp heeft een mooie ronde vorm en wordt gebruikt in kleine, decoratieve armaturen maar kunnen ook goed in kroonluchters geplaatst worden. De kogellampen zijn doormiddel van hun lampvoet makkelijk in het armatuur te plaatsen, dit kan doormiddel van het vast schroeven van de lamp (E14/E27) of door het vast klikken (BA22D) van de lamp.

Lampvoet en kleuren van de Kogellamp

Kogellampen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende fittingen, de E27 grote fitting, E14 kleine fitting en de BA22D bajonet fitting. Naast de drie verschillende lampvoeten zijn de gloeilampen ook leverbaar in verschillende kleuren. Zo hebben we de heldere uitvoering, voor de meest effectieve lichtopbrengst. Als ook de matte versie, deze uitvoering van de gloeilamp geeft een gereduceerd en zacht licht geeft. De flame kogellamp zorgt weer voor meer sfeer door zijn warme licht kleur.

Reinforced Construction

Bij alle kogellamp gloeilampen zijn voorzien van het RC kenmerk. Dit staat garant voor een langere levensduur (tot wel 3x langer) en een stevigere behuizing van de lamp.