Kaarslampen

Kaarslampen

Artikelen 1 tot 9 van 40 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 40 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Kaarslampen zijn de ideale gloeilampen voor uw kroonluchter of smal wandarmatuur. In ons assortiment vindt u talloze verschillende uitvoeringen en wattages. Bestel vandaag nog uw kaarslampen op DeGloeilampenwinkel.nl 

Waar worden kaarslampen voor gebruikt?

Kaarslampen zien we veel terug in mooie kroonluchters. Door het subtiele uiterlijk en de mooie lichtkleur zijn de kaarslampen de perfecte lamp voor in de kroonluchter. Daarnaast worden de kaarslampen ook vaak gebruikt in smalle armaturen.

Wat voor lampvoet heeft de kaarslamp?

Kaarslampen zijn er in verschillende soorten en maten en daar horen natuurlijk ook alle verschillende soorten fittingen bij. De meest voorkomende kaars gloeilamp is de E14 kaarslamp.

Ons assortiment bevat de volgende kaarslampen met fitting:

E12 Kaarslamp: Smalle fitting, wordt veel gebruikt bij kerstverlichting.

E14 Kaarslamp: Kleine fitting, zien we veel terug in kroonluchters.

E27 Kaarslamp: Grote fitting wordt vaak gebruikt bij grotere armaturen.

Ba22d Kaarslamp: Engelse fittiing, speciale armaturen.

Welke uitvoeringen zijn er?

Kaarslampen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo is er de heldere kaarslamp voor een mooi en vol licht. De matte kaarslamp geeft een rustig wit licht en de flame kaarslamp geeft een warme kleur. Natuurlijk hebben we ook kooldraad kaarslampen. Kooldraad kaars gloeilampen hebben een gouden gloed over het glas en de mooi verwerkte gloeidraad zorgt er voor dat deze lamp een geweldige sfeer brengt in jouw huiskamer.

Zijn kaarslampen dimbaar?

Ja al onze kaarslampen zijn dimbaar. U kunt deze met uw standaard dimmer dimmen.

Hoe vervang ik mijn kaars gloeilamp?

Om volledig veilig te kunnen werken haalt u eerst de stroom van het armatuur (lamp) af. Indien de lamp heeft gebrand, laat u deze eerst even goed afkoelen, gloeilampen willen namelijk nogal warm woden. Nadat de kaarslamp is afgekoeld kunt u deze eenvoudig losdraaien uit het armatuur. Plaat vervolgens uw nieuwe kaarslamp in het armatuur en draai deze vast. Schakel de stroom weer in en u kunt weer genieten van een prachtig kaarlicht.