Globelampen 95mm Helder

Globelampen 95mm Helder

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De Globe Gloeilamp 95mm Helder bestelt u tegen de scherpste prijzen bij DeGloeilampenwinkel.nl! Bestelt u meer dan 10 lampen dan ontvangt u van ons staffelkorting. Deze korting kan oplopen tot wel 25%. Heeft u vragen omtrent de globelamp 95mm? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Globelamp 95mm Helder Gloeilamp

De Globelamp 95mm Helder Gloeilamp is een gloeilamp prachtige gloeilamp in de vorm van een grote bol. De heldere uitvoering van de gloeilamp is voorzien van helder transparant glas wat niet alleen een geweldig licht geeft maar de globe gloeilamp ook nog erg mooi maakt.

Waar wordt de 95mm globe gloeilamp gebruikt.

Deze gloeilamp is zeer geschikt voor hotels en restaurants. De gloeilampen voorzien de ruimte van een intieme en gezellige sfeer. U kunt de lamp natuurlijk in huis gebruiken, denk hierbij bijvoorbeeld aan de slaapkamer of boven de eettafel.

Aansluiten van de 95mm opalen globe gloeilamp

Alle met helder glas uitgevoerde globelampen beschikken over een E27 fitting. De gloeilamp is hierdoor door u zelf eenvoudig in het armatuur te draaien en kan direct fungeren als prachtige lichtbron.

Reinforced Construction

Al onze opaal uitgevoerde globe gloeilampen zijn voorzien van het RC kenmerk. Hierdoor gaan de gloeilampen tot wel 3x langer en zijn daarnaast ook nog beter bestemd tegen stoten en trillingen van buiten af. Door het RC kenmerk kunnen de globelampen ook na 2016 nog gewoon worden besteld op DeGloeilampenwinkel.nl