Globelamp

Globelamp

Artikelen 1 tot 9 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Bestel nu uw Globelamp op DeGloeilampenwinkel.nl

Globelampen hebben van zichzelf een fantastisch uiterlijk en zijn daardoor een must voor het oog. Deze hoeven dan ook niet onder een lampenkap of speciaal armatuur geplaatst te worden. De globelamp gloeilampen zijn juist op hun best wanneer deze los of in een groep hangen. De globe gloeilamp geeft een exclusieve uitstraling aan uw interieur of dit nu thuis is, in een restaurant of in een hotel.

Welke uitvoeringen en maten zijn er?

Globelampen zijn er in 5 verschillende uitvoeringen. Helder, Opaal, KopspiegelRingspiegel en kooldraad. Naast de 4 uitvoering is de lamp te bestellen in 3 verschillende maten: 80mm, 95mm en 125mm. Alle uitvoering zijn verkijgbaar in de wattages 25W, 40W, 60W en 100W.

Waar worden globe gloeilampen gebruikt?

De globelamp is door zijn prachtige uiterlijk een must voor het oog en worden dan ook vaak gebruikt in ruimtes waarin deze gezien mag worden. Denk hierbij aan uw woonkamer, op kantoor, in een restaurant of in de lobby van een hotel.

Aansluiten van de globelamp

Alle lampen beschikken over een E27 lampvoet. De gloeilamp is hierdoor eenvoudig in het armatuur te draaien en kan direct fungeren als exclusieve lichtbron.

Reinforced Construction

Ook het grootste gedeelte van onze globe gloeilampen zijn voorzien van het Reinforced Construction kenmerk. Hierdoor gaan de gloeilampen niet alleen tot wel 3x langer mee maar zijn daarnaast ook nog beter bestemd tegen stoten en trillingen van buiten af. Door het RC kenmerk kunnen de globelampen ook na 2016 nog gewoon worden besteld op DeGloeilampenwinkel.nl