Gekleurde lampen

Gekleurde lampen

Artikelen 1 tot 9 van 43 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Gloeilamp E14 Kogellamp 220V 25W groen 1.000 uur Gloeilamp E14 Kogellamp 220V 25W groen 1.000 uur

E14 Kogellamp 25W Groen

Gloeilamp E14 Kogellamp 220V 25W Geel 1.000 uur Gloeilamp E14 Kogellamp 220V 25W Geel 1.000 uur

E14 Kogellamp 25W Geel

Niet in voorraad

Gloeilamp E14 Kogellamp 220V 25W Rood 1.000 uur Gloeilamp E14 Kogellamp 220V 25W Rood 1.000 uur

E14 Kogellamp 25W Rood

Artikelen 1 tot 9 van 43 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Gekleurde lampen kopen

Gekleurde gloeilampen zijn tegenwoordig nog moeilijk te verkrijgen maar DeGloeilampenwinkel heeft alle gekleurde lampen op voorraad. Hierdoor kunnen we degekleurde gloeilampen dan ook snel leveren. Heeft u vragen over onze gekleurde gloeilampen neem dan contact op met onze klantenservice, dit kan op 070-221 0000 of via info@degloeilampenwinkel.nl.

Gekleurde lampen voor net wat meer sfeer

De meeste mensen die thuis lampen hebben staan in de woonkamer of keuken zullen de standaard gele lamp hebben. Logisch natuurlijk, dit is immers de meest voorkomende soort kleur in de lampenwereld. Echter is dit wel een beetje saai, het is niet bepaald origineel. Als je het leuk vindt om out of the box te denken en om er thuis écht een feestje van te maken dan zou je eens moeten kijken naar de gekleurde lampen. Wat is er zo leuk aan deze lampen en wat kan je er dan allemaal mee? Lees snel verder om antwoord te krijgen op al deze vragen!

Een unieke uitstraling met gekleurde lampen

We zien dat gekleurde gloeilampen steeds minder vaak voorkomen. Vrijwel alles is vandaag de dag gemaakt van een geel licht. Gelukkig kan je bij ons nog altijd verschillende soorten gekleurde lampen vinden. Deze gekleurde lampen zijn natuurlijk in verschillende kleuren leverbaar. Het is bij ons mogelijk om onder andere kiezen voor een rood, blauw of zelfs een groen peertje. Al onze gekleurde lampen zijn te combineren met andere producten, zo ook met een lichtslang. Door deze samen te voegen zal je eindelijk eens wat meer kleur aan kunnen brengen bij jou in de woning.

De gekleurde gloeilampen zijn leverbaar in de wattages 15Watt, 25Watt, 40Watt (zowel in kogel als in GLS Uitvoering) en 60Watt (enkel GLS Uitvoering). Dankzij de versterkte constructie zijn dit dus vrij duurzame (tot wel 3000 branduren) lampen, helemaal niet slechter dan de reguliere lampen voor in huis. Het enige verschil zit hem namelijk in het feit dat deze lampen gekleurd zijn. Duurzaamheid, gezelligheid en kwaliteit. Dat kan natuurlijk alleen maar met de gekleurde lampen van DeGloeilampenwinkel!

Gekleurde lampen gebruiken

Deze bijzondere uitstraling en de grappige kleuren is dan ook zo leuk om te zien. Je kunt ze op diverse manieren gebruiken voor bij jou in huis. Voor bij de eettafel is het misschien niet zo gepast, maar voor een feestje is een stel gekleurde lampen natuurlijk dé ideale sfeermaker. Dit is dan ook de reden dat ze ideaal zijn om toe te passen in de tuin. Door te kiezen voor wat leuke kleuren kan je jouw tuin net even wat unieker maken. Plus, het voelt altijd alsof het een groot feest is!

Gekleurde lampen zijn ideaal voor de mensen die wel in zijn voor een feestje. Een ontzettend leuke tip is om een boom te versieren met diverse soorten gekleurde lampen aan een lichtsnoer. Het licht is zwak genoeg om te gebruiken voor bij een feest, maar fel genoeg om te zorgen voor de benodigde sfeer. Wees dan ook lekker vrij bij het toepassen van dit soort lampen. Door de kleuren juist te combineren ben je in staat om dat gewenste feestelijke effect te krijgen bij jou in huis. Dit is toch veel leuker dan die standaard gelige lampen voor in huis?

In welk kleuren zijn de gloeilampen leverbaar?

De gekleurde gloeilampen zijn leverbaar in de kleuren rood, oranje, blauw, groen en geel. U kunt er voor kiezen om alle kleuren te combineren in bijvoorbeeld een lichtslang, hierdoor krijgt u een gezellige en feestelijke sfeer.

In welke wattages zijn de gekleurde gloeilampen leverbaar?

De gekleurde gloeilampen zijn leverbaar in de wattages 15Watt, 25Watt, 40Watt (enkel GLS Uitvoering) en 60Watt (enkel GLS Uitvoering). Het vermogen is echter wel afhankelijk van het type lamp.

Zijn de gekleurde lampen dimbaar?

Ja al onze gekleurde gloeilampen zijn volledig dimbaar. Hierdoor kunt u altijd de juiste sfeer creëren bij ieder feestje of partijtje.