Gasontladingslampen (HID)

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gasontladingslampen kopen

Bent u opzoek naar gasontladingslampen voor uw winkel, bedrijfspand, school of garage bekijk dan snel ons volledige assortiment. Heeft u een specefieke vraag omtrent een van onze HID lampen of wilt u graag HID advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice: 070-221 0000.

Wat zijn gasontladingslampen?

Gasontladingslampen ook wel HID (High Intensity Discharge) lampen genoemd zijn energiezuinig en gaan lang mee. De lichtopbrengst van de lamp is zeer hoog in vergelijking tot het wattage, hierdoor kunnen we de HID lampen scharen onder de noemer milieuvriendelijk. Deze hoge lichtopbrengs (gelijk aan dat van de zon) wordt bereikt door een mengsel van de volgende edelgassen, neon, argon, xenon en krypton. Door de hoge lichtopbrengst zijn de lampen zeer geschikt voor gebruik in fabriekshallen, winkels en stadions.

Waarvoor worden HID lampen voor gebruikt?

 De hoge lichtopbrengs van de lampen maakt de gasontladingslampen uitermate geschikt voor het gebruik in fabriekshallen, bedrijfspanden en winkels. De HID lampen zien we ook veel terug bij verlichting van stadions (floodlight ), sportvelden en festivals. Door de natuurlijke kleur van de lampen is de lamp ook zeer gewild in etalages en winkels. Dit vooral omdat de kleuren van de artikelen hierdoor mooi naar voren komen.

Top merk HID lampen

Omdat we alleen maar top kwaliteit gasontladingslampen willen aanbieden zijn leveren wij alleen de A-merk HID lampen van Philips, Osram en DGLW.

  1. Philips
  2. Osram
  3. DGLW

Veel verkochte gasontladingslampen