Calex lampen

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Calex lampen kopen?

Je hebt de Calex lampen waarschijnlijk onlangs nog op tv voorbij zien komen. Calex lampen zijn de laatste tijd steeds vaker in trek onder de mensen die hun woning willen voorzien van de meest sfeervolle en gezellige verlichting die er maar bestaat. Calex lampen zijn dan ook echt dé rage op het gebied van vernieuwende verlichting. Hier op de pagina kan je alle Calex lampen zien die we in het assortiment hebben. Wat maakt een Calex lamp bijzonder? En natuurlijk nog belangrijker, wat voor soort Calex lampen zijn er dan allemaal? Lees snel verder om daar achter te komen!

Wat zijn Calex lampen

Verlichting moet niet alleen aan staan om het huis te verlichten, het moet wel een beetje gezellig zijn. Dit is echter waar de meest mensen de fout mee ingaan. Zij denken dat iedere lamp wel goed is, zolang je maar alles kunt zien in huis. Fout, verlichting is namelijk de sleutel voor een gezellig inrichting. Bij Calex weten ze dit maar al te goed, zij hebben dan ook diverse soorten creatieve lampen die zekers te weten wel bijdragen aan een gezellige sfeer in de woning. De lampen staan bekend om hun moderne en enigszins excentrieke uitstraling. Het merk streeft er keer op keer weer naar om duurzame verlichting te combineren met innovatie. Dit maakt ze dan ook ware pioniers voor de lampenmarkt.

Het merk komt van oorsprong uit Rotterdam, ze zijn dan ook al sinds 1970 actief op de verlichtingsmarkt. Het is een merk wat bekend staat om een ware topkwaliteit, de Calex lampen gaan echt ontzettend lang mee. Ze zijn niet alleen super stevig maar ze zijn ook nog eens net afgewerkt waardoor het een echt premium uiterlijk krijgt. Als dit nog niet genoeg was, de Calex lampen hebben ook nog eens een lange levensduur. Met een Calex lamp zal je nooit de fout in gaan. De lampen staan dan ook bekend als een van de beste lampen die men maar kan kopen. Zie het kopen van lampen echt als een investering. Wanneer je namelijk alleen maar kiest voor de goedkoopste lampen die je kunt vinden dan zal je iedere paar jaar weer nieuwe moeten kopen. Bij Calex lampen heb je dit probleem niet, dit is een aankoop waar je jaren lang plezier van zult hebben.

Modern en industrieel

De uitstraling van Calex is te beschrijven als industrieel en modern. Een industrieel ontwerp is natuurlijk echt iets wat bij deze past staat, deze stijl is de laatste jaren sterk in opkomt. De populariteit van vintage en industrieel design speelt bij de Calex lampen dan ook een centrale rol. De authentieke kleuren en de stijl die lijkt op een oude gloeilampen geven het een oorspronkelijke sfeer mee. Het is echt een combinatie tussen nieuw en oud, een combi die echt goed gelukt is. Het zijn lampen die echt opvallen in iedere woonkamer, zoals de mensen van Calex het ook wel noemen: ‘een echte eyecatcher’. Vooral de grote XXL modellen die je straks zal zien zullen ervoor zorgen dat iedereen zijn aandacht naar jouw lamp getrokken wordt. Er zijn uiteraard ook kleinere lampen te vinden binnen het aanbod van de Calex lampen. Deze zijn uitermate geschikt voor de mensen van wie het allemaal niet zo groots hoeft. Echter zou je zeker de XXL Calex lampen eens moeten overwegen. Sterker nog, als je er eenmaal een hebt dan wil je nooit meer iets anders.

Calex XXL Titanium lampen

Je kunt het wel aan de naam zien, dit zijn inderdaad de grootste lampen die je kunt vinden bij Calex. Deze grote joekels hebben een modern karakter en zullen echt een centraal onderdeel worden van de woning. Er zijn talloze vormen waar men uit kan kiezen, dit maakt de Titanium collectie dan ook zo bijzonder. Het titanium slaat terug op de coating die om de verlichting is aangebracht. Deze titanium coating geeft het een robuust uiterlijk en zorgt ervoor dat het vrijwel in iedere soort ruimte een ideale toevoeging zal zijn. Met de Calex XXL Titanium lampen weet je zeker dat jouw woning voorzien is van een unieke vorm van verlichting, met de ouderwetse uitstraling van een gloeilamp. Deze combinatie tussen oud en nieuw maakt de Calex XXL Titanium lampen zo bijzonder.

Calex Flexibel Filament LED lampen Een andere collectie die men aan kan treffen bij de Calex lampen is de Calex LED Filament lamp. Deze LED lamp brengt aanzienlijk veel voordelen met zich mee. Door de LED techniek is het natuurlijk een energiezuinige lamp, hierdoor kan je jouw energiekosten flink naar beneden halen. Daar komt ook nog eens bij dat de Calex LED Filament lamp een vrij dunne glas heeft, hierdoor kan je alle draadjes van de LED lamp zien zitten. Normaal gesproken zitten deze verwerkt in de lamp, bij de meeste lampen krijg je de draden nooit te zien. Dit is jammer, je ziet dan niet hoe de lamp nu echt werkt. Echter heeft Calex door dit open te laten ervoor gezorgd dat je een waar uniek stukje verlichting in handen hebt. Met de Flexibel Filament lamp zal je altijd een industriële uitstraling weten te creëren.

Calex XXL Gold lampen

De Calex XXL Gold lampen behoren weer tot een andere collectie van het bijzondere merk Calex lampen. De Calex lampen van deze collectie staan bekend een van de meest verkochte producten van heel Calex Holland. Ook hier kan je het wel weer terugzien aan de naam, deze lampen zijn inderdaad allemaal voorzien van een gouden kleurtje. Deze kleur geeft het gelijk een luxe uitstraling mee, een uitstraling die echt klasse uitstraalt. Dankzij deze lampen kan iedereen een gezellige sfeer in huis krijgen, zonder te uitbundig te doen. De klassieke coating en de prachtige bedrading geeft het een bijzondere uitstraling. De XXL lampen zijn inderdaad groot, echter ogen zij zeker niet té. Dit is dé lampensoort voor de mensen die het voor eens en voor altijd gezellig wilt hebben thuis. Combineer dit met gezellige meubels en je hebt een woonkamer waar je nooit meer uit weg wilt.

Calex Giant Originals lampen

Dit zijn misschien wel de meest bijzondere Calex lampen die je kunt vinden. De Calex Giant Originals lampen hebben de echte authentieke uitstraling die lampen behoren te hebben. Het doet een beetje denken aan een ouderwetse gloeilamp uit de jaren 50. Al heb je het waarschijnlijk al gezien, de ‘Giant’ lampen zijn inderdaad ook in deze lijn erg groot. Calex weet het voor elkaar te krijgen om de grootte op een subtiele manier zo aan te passen dat het nooit te groot aan zal voelen. Het is een prachtig aanzicht in de woning en het zal er zeker voor zorgen dat mensen bijzonder opkijken wanneer ze bij jullie binnen staan. In tegenstelling tot de XXL lampen collectie is de Giant originals zo gemaakt dat deze de authentieke uitstraling als beste weet vast te pakken. De XXL collectie heeft dan ook een iets modernere uitstraling, het is natuurlijk net wat u het mooist vindt voor bij u in de woning.

Calex lampen en de toekomst

Calex is een merk wat altijd vooruit blijft kijken. ze hebben dan ook niet voor niets diverse soorten slimme lampen. Deze slimme lampen zijn onder andere te besturen met Bluetooth of Wifi. Dankzij deze toepassingen kan je bijvoorbeeld instellen dat de lampen gelijk aankomt als je de woning binnenkomt. Je kunt altijd even hier op de site kijken voor het actuele aanbod van de Calex lampen. Heel veel nieuwe slimme lampen zijn er nog niet, maar Calex lampen die wel voorzien zijn van deze techniek komen steeds vaker uit. Houd ze dus zeker in de gaten!

Een merk met een bijzonder karakter

Zoals je wel op de site kunt zien zijn de Calex lampen toch wel echt ‘one of a kind’. Het zijn lampen die ervoor zorgen dat jouw gehele keuken, eetkamer of woonkamer op de meest bijzondere manier verlicht zal zijn. De moderne en ware industriële uitstraling geeft het een bijzonder karakter. Neem zeker hier op de site een kijkje tussen alle Calex lampen en zoek een lamp die geheel aansluit bij wat je in gedachten hebt. Mocht je de XXL of de Giant collecties te groot vinden dan is het altijd mogelijk om te kiezen voor de ietwat kleinere Calex lampen. Als je vragen hebt over een van onze Calex lampen dan staat onze klantenservice natuurlijk voor je klaar om je hiermee te helpen. Calex, een merk wat duurzaamheid, innovatie en uitstraling op de meest bijzondere manier heeft weten te combineren.