Betalen

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
 

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

1) iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
2) Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
3) U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
4) DEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
5) U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
6) Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.
 

MisterCash

Met Mister Cash kunnen onze Belgische klanten online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken:

1) Dexia
2) Fortis
3) ING
4) FINTRO
5) KBC
6) CBC
7) AXA bank
8) VDK Spaarbank;

kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Overboeken

Met overboeken kunt u gemakkelijk geld overschrijven van uw rekening. U doet in de veilige en vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Het overschrijven duurt iets langer dan iDEAL dit kan gevolgen hebben voor de levertijden. 

Factuur

U kunt er voor kiezen om uw artikelen op factuur aan te schaffen.

LET WEL: De factuur dient te worden voldaan binnen 14 dagen na het in ontvangst nemen van de artikelen. Bij herhaaldelijk uitblijven van de betaling zullen wij genoodzaakt zijn het bedrag te verhogen met €7,50 administratiekosten. Na 2 herinneringen en 1 aanmaning zal de factuur worden overgedragen aan het incassobureau. Alle extra kosten welk de overdracht met zich meebrengt zullen door de klant moeten worden vergoed. 

Sisow

Om uw veiligheid bij het internetbankieren volledig te kunnen garanderen maken wij gerbuik van de diensten van Sisow. Sisow zorgt er voor dat u uw betaling in een 100% veilige omgeving kunt uitvoeren.
 

Bankgegevens

DeGloeilampenwinkel

IBAN: NL18INGB0006785622

BIC: INGBNL2A

ING - Rotterdam